fbpx Мобилни, практични и модерни | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мобилни, практични и модерни

Мобилни, практични и модерни

Ако доскоро мобилните компютри се считаха за придобивката на "големия boss", то днес те вече се продават дори в супермаркетите с хранителни и домашни стоки. Съвременните компютри разпознават гласа на стопанина си, изпълняват ролята на телевизор и имат още десетки уникални възможности, а претенциите на потребителите продължават да се покачват.


В средата на януари официалният дистрибутор на мобилните компютрите на марка LG у нас, фирма MOST Computers показа 14 нови модела PC на глобалната марка, обединени в седем серии. Продажбата на мобилникомпютри стартира в България през юни 2004 г. и само за шест месеца те намериха много добър прием.
LG Notebook са позиционирани в горния клас на сегмента и имат качества, които може да оцени всеки, на когото бизнесът му е свързан с работа с компютър. Те съчетават последните технически новости с красив дизайн и функционалност. Потребителите от по-висок клас са и много по-капризни и имат повече изисквания. Затова те са съгласни да платят по-висока цена, но да имат всичко. Освен че вършат служебната си работа на компютъра, те вече искат да гледат на неговия екран например и DVD, а LG дава тази перфектна възможност с широкия си екран.
Новата серия носи името LG Express Notebook, защото всички технологии са много авангардни. Фамилия PC-та е конструирана на платформата на модерната технология Sonoma на Intel Centrino.
Съвсем не без значение е дали по време на път ще носите още един тежък багаж или елегантна тънка чанта, която достига едва 2,5 кг. Защото вашият компютър тежи около 1,7 кг. или 2,4 кг. (според модела), но не е лишен от нищо.

Специалистите очакват топ-моделът да бъде LM70 Express. Той е изключително бърз, с 15' екран, тежи 2,4 кг., с дебелина 24,4 мм. Има вградено wireless LAN устройство и възможност за DVD.
Другият модел, който се очаква да има много добър прием е LM60, който тежи едва
2,1 кг., с дебелина 23,5 мм и 14' екран на платформата Sonoma. Чрез агресивна маркетингова политика и много добро съотношение между цена и качество LG Electronics предвижда да продаде над 500 000 ноутбука в света до края на годината


Екстрата, че ноутбукък ви може да работи 10 часа само с батерия, без зарядно устройство е уникално предимство. Това наистина развързва ръцете и ви прави мобилни за цял работен ден, без да мислите къде да включите зарядното. Сигурно на всеки се е случвало в сюблимен момент, когато правите последни изчисления с вашия партньор, малката машинка да "издъхне", виждайки неприятната икона, която излиза на екрана battery low! С ноутбуците LG практичес-ки не би могло да се случи, освен ако не сте твърде немарливи, та да забравите да заредите батерията.
Представете си и другата ситуация, когато се налага да чакате. Wireless устройството може да позволи много лесно да се свържете с други компютри и да имате достъп до интернет. Така докато сте в чакалнята на летището или на чаша кафе в кафенето може да проверите личната си поща.
Не на последно място в бизнеса е много важно как ще изглеждате. Бъдете сигурни, че високо ще ви оценят, ако на бюрото сложите ноутбук LG. Все пак не е без значение дали на преговори ще отидете с Peugeot 205 (въпреки че това е най-продаваният модел на френския лъв) или с 607, или 7-ма серия BMW?
Новите модели LG вече се предлагат от партньорите на фирма MOST Computers, а в шоурума на фирмата може да видите цялата серия и аксесоарите към нея.

Facebook коментари