fbpx Модерен дом от Samsung | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Модерен дом от Samsung

Samsung отвори вратите на Samsung Premium House - специално разработен модел на първокласно обзаведен дом по време изложението IFA 2013 в Берлин. Гостите ще могат да се насладят на това ултрамодерно жилище, в което има напълно функционираща кухня, дневна и перално помещение, проектирани и декорирани в тясно сътрудничество с водещите компании за дизайнерски мебели B&B Italia и Arclinea. Samsung Premium House показва и най-новите домакински електроуреди на Samsung, предлагайки практически опит в увеличаване на функционалността и подобряване стила на жилища и кухни.

„Потребители днес търсят не просто пространство, в което да живеят, а място, с което да се гордеят и в което да живеят с удоволствие”, заяви Бо-Кюн Йон, президент и главен изпълнителен директор, Consumer Electronics, Samsung Electronics Co., Ltd. „В Samsung сме намерили идеалния баланс между домакински уреди и дизайн, които вдъхновяват потребителите да се наслаждават на живота. Ние редефинираме жилищната среда, предлагайки свежи перспективи и формирайки тенденциите в дизайна и иновациите за дома”.

Разположен в щанда на Samsung за цифрови домакински уреди в Зала 5.1, Samsung Premium House представлява модел на жилище от 272 кв.м с кухня, дневна, трапезария и перално помещение, оборудвани с най-новите модели на Samsung хладилници, flex duo фурни, микровълнови печки, климатик, йонизатор, прахосмукачка и перални.

За перфектен дом, оборудван с уреди в хармония с общия стил, дневната и кухненската секция са създадени и декорирани с B&B Italia и Arclinea.

“Електроуредите някога са се приемали като самостоятелна категория, но днес все по-широко навлизат в дома и формират начина и стила, по който създаваме и подреждаме дома си”, заяви Джорджио Буснели, председател на B&B Italia. „В бъдеще ще видим уреди, които ще са интегрирани в обзавеждането”.

„“Красивият дизайн вече не е достатъчен”, заяви Силвио Фортуна, главен изпълнителен директор, Arclinea. “Пред нас стои предизвикателството да създаваме мебели с дизайн, който е функционален, така че всички да могат да живеят с тях и да им се наслаждават. Това е наше убеждение, което споделяме със Samsung и с нетърпение очакваме да създадем за потребителите нови и вълнуващи изживявания за дома в бъдеще”.

Заедно с първокласното лайфстайл изживяване членовете на наскоро представената световна кампания Samsung Club des Chefs ще осигурят и гастрономично изживяване от световна величина за посетителите. Прочутите носители на 3 звезди Мишлен Мишел Троасгро (Франция) и Кристофър Кастау (САЩ), както и победителят от MOF 2011 Ерик Трошон (Франция) ще бъдат на разположение, за да приготвят вкусни ястия в кухнята на Samsung Premium House.

Сътрудничеството на Samsung с тези лидери в международната кулинарна общност е абсолютна иновация в интегрирането на опита и познанията на шеф-готвачи от този ранг с експертните екипи на Samsung – от най-ранните етапи в разработването на продуктите до тестването и крайната производствена фаза за разработването и лансирането на нови серии кухненски уреди. В допълнение към приноса за разработване на нови продукти, Samsung Club des Chefs ще вдъхнови и непрофесионалистите готвещи у дома за споделяне на рецепти, техники и всякакви хитринки чрез множество канали,