fbpx Направете по свой вкус интериорния дизайн | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Направете по свой вкус интериорния дизайн

 „Тенденцията за персонализация се превърна в основно модно изявление. Да сте заобиколени от неща, които сте проектирали сами, може да бъде много вдъхновяващо и зареждащо, независимо дали това са дрехите, които носите или стаята, в която се намирате. Това ви дава силно чувство за успех, така че можете да си кажете: „Да, аз го направих!““. Това казва Райчъл Нюкомбе, основател и редактор на Fresh Design Blog. Тя дава няколко съвета за персонализиране на елементите на дома:

Бъдете изобретателни. Пуснете на свобода уникалния си стил, като подходите творчески и с въображение. Помислете дали можете да използвате вече налични неща по нов начин или как някои неща да бъдат съживени чрез боядисване, обличане или преправяне. Използването на предмети, които вече притежавате, е наистина популярен начин за индивидуализиране на дома и чудесен начин да изразите личния си стил.

Направете го просто. Персонализирането на дома не трябва да е сложно или да изисква обширно декориране. Понякога най-простите промени могат да бъдат много ефектни. Можете да опитате да използвате стикери, за да декорирате някоя стена, част от мебел или врата във вашия дом. Стикерите за стена се предлагат на много места в огромно разнообразие от дизайни и могат да бъдат необичаен и забавен начин да съживите вътрешния декор.

Трансформирайте някоя гола стена като окачите колаж на нея. Използвайте запомнящи се семейни кадри, рисунки на децата ви или любими картини и ги групирайте заедно в една обща мулти-рамка или в няколко самостоятелни, прикрепени заедно.

Мислете на дребно. Дори най-малките пространства могат да бъдат персонализирани с вашия стил. Съживете мястото под прозорците с колекция от цветни чаши или група от три любими аксесоара.

Получете най-доброто при работа от вкъщи като проектирате работното си пространство по начина, по който желаете. Покрийте офис стола с интересна тъкан, боядисайте бюрото в любимите си цветове и изберете папки и поставки, оцветени в шаблон или шарка, която ви допада. Можете да сложите любима снимка на стената или да използвате стикер над бюрото, за да се мотивирате още по-добре.
След персонализирането на дома и личните ни вещи идва ред на офиса.

Колекцията Global Graffiti на Logitech включва мишки клавиатури и уебкамери, които дават възможност да добавите персонална нотка към работното си ежедневие. Тези аксесоари притежават много цветове и шарки, които смесват глобалните тенденции с локални течения, така че да ви предложат комбинация, която истински изразява вашия характер. Колекцията от дизайни обещава да предложи нещо за всеки вкус, независимо дали искате палитра от цветове или плетеница от елементи, които ви напомнят за семейно събиране или почивка.