fbpx Нов уред предлага домашно градинарство дори за начинаещи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Нов уред предлага домашно градинарство дори за начинаещи

Модерен свободно стоящ уред за градинарство на закрито, позволява дори на най-начинаещите градинари да отглеждат зеленчуци, билки и дори цветя в комфорта на собствените си домове през цялата година. Стилна и забележително лесна за използване, най-новата иновация предлага всички предимства на многофункционална градина без притеснения от вредители или неблагоприятни климатични условия.

LG tiiun, което на корейски означава „да поникна“ е проектиран като напълно самостоятелно устройство. Този специален шкаф разполага с два рафта, всеки от които може да побере до шест пакета за семена всичко в едно, заедно с три различни вида комплекти за семена. Потребителите могат да отглеждат едновременно различни растения, само за четири до осем седмици по-бързо, с по-малко бъркотия благодарение на магията на технологията и усъвършенстваното ноу-хау на LG.

Използвайки известния инверторен компресор на LG, гъвкавата система за контрол на времето прецизно регулира вътрешната температура на tiiun, за да създаде оптимални условия за органичен растеж. Освен че автоматично регулира температурата и светлината, за да имитира естествения цикъл на деня, интелигентната градинарска система доставя вода осем пъти на всеки 24 часа, докато нейната автоматична система за отлив и поливане циркулира идеалното количество влага, за да помогне за трансформирането на семената в здрави зелени и живи цветя.

Вътрешната структура е проектирана да увеличи ефективността на фотосинтезата, като усилва ефекта на вътрешния LED източник на светлина, за да ускори процеса на отглеждане. Прозрачната врата позволява на потребителите да наблюдават растежа на растенията им, като същевременно осигуряват херметично уплътнение за поддържане на постоянна вътрешна температура и предпазване от досадни насекоми. С мобилното приложение ThinQ™ на LG потребителите могат да наблюдават целия процес на покълване и от разстояние да проверяват или променят настройките, както и да получават известия, когато резервоарът за вода се нуждае от презареждане.