fbpx Новите Galaxy S22 и S22+ са с още по-усъвършенствани камери | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новите Galaxy S22 и S22+ са с още по-усъвършенствани камери

Водеща снимка
Да

Новите Galaxy S22 и S22+ са с още по-усъвършенствани камери

етикети

Samsung Electronics представи Galaxy S22 и S22+, снабдени с динамични камери с възможност за усъвършенствана интелигентна обработка на изображения, красив дизайн и устойчиви материали.

Galaxy S22 и S22+ предлагат камери от следващо поколение, така че потребителите да могат да се свързват и да споделят съдържание, където и да се намират. С революционните нови Nightography функции (нощна фотография) на серията Galaxy S22 – като 23% по-голям сензор и технологията Adaptive Pixel – камерата е проектирана да пропуска повече светлина, да извлича детайли и да улавя цветове, благодарение на които обектите на снимката са ясни, дори и на тъмно. И Galaxy S22, и S22+ разполагат с мощна 50MP основна камера, 10MP телеобектив и 12MP ултраширок обектив, така че винаги се получават снимки с най-високо качество.

А когато потребителите снимат видеоклипове с приятели, новата функция за Auto Framing открива и проследява до 10 души, и автоматично регулира фокуса на камерата, така че тя да улавя всички ясно. И двете устройства се захранват от усъвършенствана VDIS технология, която минимизира вибрациите, така че се получават плавни и контрастни кадри, дори когато са в движение.

Galaxy S22 и S22+ са оборудвани с най-новата AI технология на Samsung, благодарение на която снимките са на още по-високо ниво. Лесно е да се правят перфектни снимки в портретен режим с новата AI стерео карта за дълбочина - обектите изглеждат по-добре от всякога, като дори и най-малките детайли са отчетливи и ясни благодарение на усъвършенствания AI алгоритъм. Същият е и подходът при домашните любимци: новият портретен режим на Galaxy S22/S22+ предотвратява козината на домашните любимци да изглежда размазано. Така потребителите винаги получават най-добрия кадър на домашния си любимец.

Galaxy S22 и Galaxy S22+ ще се предлагат в следните цветове и варианти: мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено във варианти със 128 GB и 256 GB с 8 GB RAM. 

Galaxy S22+ във вариант 128 GB +8GB се предлага на цена 2,049 лв. и 256GB +8GB на цена от 2,149 лв.

Galaxy S22 във вариант 128 GB +8G се предлага на цена от 1,649 лв. и  256GB +8GB на цена от 1,749 лв.

Към #teamGalaxy се присъединява Димитър Бербатов, който ще бъде посланик на бранда и на новата серия Galaxy S22.