fbpx Новогодишна украса в последния момент | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новогодишна украса в последния момент

Новогодишна украса в последния момент

Ако все не успявате да свършите работните задачи в края на годината и не ви остава време и сили да украсите дома, за да посрещнете новата 2017-а, няма място за паника. Спасението не се крие в магазините с китайски стоки, а в собствените ви ръце. Нужен ви е само принтер, хартия, малко време и желание.

Порталът с готови шаблони Brother Creative Center предлага модели за почти всеки повод като коледните декорации не правят изключение. Лесно можете да се ориентирате в типовете предлагани материали – изберете по вид или по празник и ще стигнете до избор от всевъзможни декорации, които със сигурност ще разкрасят обстановката. Това е и най-сигурния начин да впечатлите гостите с оригинална и неповторима украса, която ще носи личния ви почерк. Достатъчно е да изберете шаблона, който харесвате, да го персонализирате по свой вкус (ако позволява), след което да го отпечатате в цвят на своя цветен мастилено-струен или лазерен принтер. Остава само да изрежете и прегънете по показания начин, и да се забавлявате с новата си декорация.

Наред с веселите калъфи за прибори и декорации за бутилки, можете да си отпечатате сами шарени транспаранти, кутии за бонбони, етикети за подаръци, парти шапки, украса за маса и дори хартиени играчки за елхата.