fbpx Офисът - дом и имидж | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Офисът - дом и имидж

Офисът - дом и имидж

Често обичаме да казваме, че "по дрехите посрещат, а по ума изпращат", без дори и да подозираме, че тази типично българска поговорка е актуална за почти всяка сфера от нашия живот. В това число за бизнеса и особено за имиджа на една компания.
И това не се отнася само до облеклото.


Как създаваме първото си впечатление за една фирма, нейния мениджър и дори за бизнеса му? -

"Посрещаме" по офиса

Ето защо е от изключително значение обликът на вашия офис. От него зависи в голяма степен как ще ви приемат клиентите и партньорите.
Затова отговорността при проектирането, обзавеждането и дори атмосферата вътре в него е наистина отговорност с главно "О". На нея се крепи и професионалният ви имидж.

Според специалистите офисът би трябвало да се проектира съобразно спецификата на бизнеса на една фирма и нейната структура. От това как ще бъде организирано пространството, зависи и комфортът на тези, които ще работят в него. Както домът е отражение на хората в него, така и офисът говори за екипа във фирмата. Сравнението не е случайно, защото

за съвременния човек офисът е неговият втори дом, тъй като прекарва много по-голяма част от времето си именно на работа
Модерният офис днес е нещо много повече от съвременен дизайн, хубаво обзавеждане и нови технологии. Той е съвкупност от всички тези елементи, но онова,
което със сигурност носи неговата специфичност и го отличава, е атмосферата в него. Хората са тези, които реално движат една компания напред и поемат отговорността в бизнеса. До голяма степен те определят лицето на фирмата. И следователно лицето на офиса.
Модерният офис е и начин на мислене и начин заправене на бизнес
Развитието на технологиите вече позволява да работите, докато сте в командировка в чужбина или в отпуска. Пазарът изобилства от многообразни предложения в областта на информационните технологии, телекомуникациите, обзавеждането, модата - всичко необходимо за вашия модерен офис!
Но не забравяйте най-важното - той има нужда от индивидуалност!

 

Facebook коментари