fbpx Opel Meriva с бляскава светска премиера в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel Meriva с бляскава светска премиера в България

Забележително представяне на червеният килим, на централната софийска улица Васил Левски, направи най-новият модел на Opel – Meriva. Събитие, достойно като характер да бъде отразено и в светските парижки хроники. Сред много ягодово шампанско и бомбонени трюфели, великолепният семеен автомобил влезе в ролята на златна карета, на която се отварят двете врати противоположно, за да слезат от него изящни красавици от приказките. Но разликата от приказките е, че всичко бе съвсем истинско и реално и Миските бяха облечени във великолепни рокли на световно известните марки Pronovias, My Lady, Enzoani, Maggie Sottero и Atelier Aimee. Всъщност импровизираното ревю бе и заради официалното откриване на новия моден шоурум на Bridal Fashion.
И сигурно заслепен от блясъка на новите автомобили (една след друга пристигнаха осем Meriva, някой от тях специално транспортирани за случая от централна Европа) и красивите момичета, водещият Евгени Минчев забрави да обяви първоначално, че всъщност това е премиерата на най-новият модел на Opel.
Но дори и без тъпоумните анонси на водещият, новият модел привлече вниманието на гостите и на случайно минаващите хора. Meriva предлага новаторски функционални характеристики, като системата FlexSpace на задните седалки, страничните врати със задно окачване FlexDoors и адаптивната система FlexRail за съхранение на предмети във вътрешното пространство.