fbpx 100% електрическият Audi Q4 e-tron е в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

100% електрическият Audi Q4 e-tron е в България

етикети

Изцяло електрическия градски SUV Audi Q4 e-tron дебютира у нас. Това е най-новото попълнение в гамата електрически модели e-tron на Audi, както и първият компактен електрически SUV модел на марката. Моделът притежава отличителен авангарден дизайн, функционалност за ежедневна употреба, характерната за електрическите модели устойчивост и принос към околната среда, както и дигитални технологични решения, характерни за луксозния сегмент. Предоставя едно ново усещане за пътуване, тъй като сетивата на хората възприемат пътя, звуците, пейзажите и цялостното преживяване, по различен начин. Същевременно обаче, изненадва със своята функционалност.

Премиерата на Audi Q4 e-tron в Национална галерия „Квадрат 500“ пресъздаде философията на Audi за електрификация на автомобилната индустрия, като израз на отношение към света и на прилагане на устойчиви и високоефективни решения, които вече са реалност, а не бъдеще. Затова гостите на събитието имаха възможността да се пренесат в този „нов“ свят, който оживя пред техните очи с помощта на специални светлинни ефекти и анимации.

Audi Q4 e-tron впечатлява с изключителен вътрешен простор и с показващи пътя към бъдещето иновативни решения в областта на управлението на функциите, контролните прибори и асистиращите системи. Head-up-дисплеят с добавена реалност обединява реалния и виртуалния свят по един качествено нов начин. Моделната гама включва три варианта за задвижването, като най-високо позициониран е моделът quattro с 220 кВт (299 к.с.) максимална мощност. Общото между въпросните варианти: шофиране с нулеви локални вредни емисии, голям пробег, десет минути време за зареждане на енергия, достатъчна за изминаването на около 130 километра при идеални условия (WLTP) и комфортно зареждане благодарение на e-tron Charging Service. Q4 40 e-tron постига пробег от 520 километра по цикъла WLTP.

Audi Q4 e-tron е вече на българския пазар и може да бъде поръчан в дилърската мрежа на марката. Първоначалните продажби на пазара у нас са вече факт, като първите поръчани автомобили са с модификация Audi Q4 50 е-tron quattro. Цената на Audi Q4 e-tron започва от 87 275 лв с ДДС. За модела има специална лизингова оферта с преференциални условия при 777 лв. месечна вноска, подробности на audi.bg. По-късно през годината предстои представянето на Audi Q4 e-tron Sportback.