fbpx Peugeot с нов комплекс във Велико Търново | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot с нов комплекс във Велико Търново

На 2 юни отвори врати новият търговско-сервизен комплекс на Peugeot във Велико Търново, който е първият, проектиран и построен по новите стандарти за визия на Марката. Комплексът е разположен на западен изход на главен път Е772 Варна-София, разклон с. Леденик, на терен от 9540 кв.м., а разгънатата застроена площ на сградата е 3200 кв. м. Проектът е реализиран за по-малко от година и е на стойност около 3.5 милиона лева. Центърът стартира дейност с 20 служители, като с развитието му се предвижда те да достигнат 45.

Сградата е проектирана и изградена съобразно концепцията Blue Box и изискванията за търговско и сервизно обслужване на марката. Състои се от автосалон с възможност за експозиция на 8 автомобила, сервизна част, магазин за резервни части, открит и покрит паркинг с обособена част за Peugeot Occasion (употребявани автомобили) и рент-а-кар, автомивка.

Шоурумът за нови автомобили следва изчистената линия на новия стил на Peugeot. От 2010, след въвеждането на новото лого, започна рестилиране на всички Blue Box концепции в света. В България, комплексът в Търново е първият, чийто дизайн е по новите стандарти за визия.