fbpx Премиера за DS4 - новото измерение на авангардния дизайн | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Премиера за DS4 - новото измерение на авангардния дизайн

Водеща снимка
Да

Премиера за DS4 - новото измерение на авангардния дизайн

DS Automobiles продължава своя възход с DS 4 – четвъртият модел в гамата след DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK и DS 9, като въвежда ново поколение авангарден дизайн.

В премиум С сегмента, който е все така стратегически важен, DS 4 е иновативен, с уникален силует, наличен в три версии: DS 4, DS 4 CROSS и DS 4 PERFORMANCE LINE. Изградено върху надеждна основа с уникален и световноизвестен експертен опит в областта на електрификацията, новото предложение в първокласния сегмент С залага на изтънчеността и най-новите инженерни решения, за да печели нови фенове.

Предницата се характеризира с нов светлинен подпис. Изключително тънките предни фарове вкючват системата DS MATRIX LED VISION, която съчетава матрични и насочващи се светлини. Те са допълнени от дневни светлини, съставени от два реда светодиоди от всяка страна (общо 98 светодиода). Калниците DS WINGS свързват предните фарове с радиаторната решетка. Според версията това е съставено от две части с мотиви под формата на диамантен връх, с градуирани размери, които изпъкват в триизмерна радиаторна решетка. Над нея издълженият преден капак придава движение, от което силуетът изглежда динамичен.

Профилът комбинира плавност и остри линии. Плътно прилепващите ръкохватки на вратите се съчетават хармонично с изваяните странични повърхности. Съотношението на каросерията към колелата с голям диаметър (включващи 20-инчово предложение с аеро вложки) е заимствано от концептуалния модел DS AERO SPORT LOUNGE и демонстрира внушително и уникално присъствие.

Отзад покривът се спуска много ниско до силно скосеното задно стъкло с емайлиран ситопечат - екстериорна демонстрация на признат експертен опит. Силуетът е едновременно стилен и аеродинамичен. Задните калници разкриват здрав атлетичен външен вид с извивки и остри ръбове по каросерията, подчертаващи С-колоната, която има блестящо черно покритие, брандирано с интегрирана емблема DS Automobiles. Светлинният подпис от ново поколение се отличава отзад с лазерно гравиран релефен мащабен ефект.

DS 4 има дигитален интериор, безупречен и ергономичен, като всеки елемент е интуитивно интегриран както по отношение на функции, така и по отношение на форма. Ювелирните акценти в стил Clous de Paris, вдъхновени от финото часовникарство.

Интериорът на DS 4 е замислен с две обединени зони: контактна зона за комфорт и интерактивна зона за различните интерфейси. Обработката на бутоните за управление на стъклата в две тоналности е предназначена да подобри когнитивното разпознаване.

Чрез материалите, различните типове кожа, Alcantara®, кован карбон, дърво и нови техники за тапициране, интериорът на DS 4 съчетава изисканост и технологии.

Новото интериорно оборудване придава иновативно значение на благоденствието. Особено внимание е отделено на формата на седалките с охлаждане и функция за масаж. Концепцията е вдъхновена от раковина, създавайки нова зона за комфорт, съставена от една част, извита и без прекъсвания. Нова тапицерия я покрива с пяна с висока плътност, за да се постигне изключителен комфорт. Издължената седалка и формата на раковина придават безпрецедентна дълбочина с цел иновативен дизайн.

Базиран на значителна еволюция на платформата EMP2 със 70% нови или ексклузивни части, DS 4 предлага plug-in хибридна технология от момента на лансирането му (225 к.с. и над 50 км пробег)

DS 4 ще бъде пуснат в продажба през четвъртото тримесечие на 2021 г.

Facebook коментари