fbpx Президентът на Konica Minolta Europe посети българския офис | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Президентът на Konica Minolta Europe посети българския офис

Накагава бе специален гост и на официалната среща, организирана в софийския офис на ProcessFlows. През юни тази година Коника Минолта Великобритания придоби компанията, доставчик на технологии и услуги за улавяне, обработка и управление на документи, информация, глас и данни. Централата й е ситуирана в Winchester, Hampshire, като в София е базиран аутсорсинг центъра й, предоставящ експертна помощ и управлявани услуги 24 х 7.

Нийл Дингли, Изпълнителен директор на Коника Минолта Великобритания, който също присъства на срещата в София сподели: “Това придобиване ще позволи на Konica Minolta допълнително да развие цялостните си ИТ услуги за своите настоящи и бъдещи клиенти в публичния и частния сектор. Същевременно ще допълним съществуващите ни управлявани услуги за печат и съдържание.”

„Konica Minolta е наясно, че в днешно време компаниите трябва да се трансформират, за да посрещнат предизвикателствата на дигитализацията. Услугите и инструментите, предоставени от Konica Minolta позволяват и ускоряват промяната за клиентите, както в Европа, така и в България, като им дават възможност да разраснат своя бизнес посредством ефективни и продуктивни документни процеси във всички аспекти на дейностите им.“, сподели Елена Дречева, Изпълнителен директор на Коника Минолта България.