fbpx Промени в закона връщат оръжейните фирми изложението в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Промени в закона връщат оръжейните фирми изложението в Пловдив

Любителите на лова и спортната стрелба ще могат да намерят повече оръжия, аксесоари и муниции на изложението „Природа, Лов, Риболов“, което ще се проведе от 21 до 24 март 2013 г. в Международен панаир Пловдив.  Фирмите, произвеждащи и предлагащи тези продукти, отново ще имат възможност да представят целия си асортимент.

С промени в Закона за оръжията отпадат ограниченията за продажба на ловни и спортни оръжия и муниции за тях по време на изложения. Това е предпоставка на „Природа, Лов, Риболов“ да се завърнат големите търговци и производители, както специализираната публика.

„Природа, Лов, Риболов“ се организира за 19-и път под егидата на Министерството на земеделието и храните и със съдействието на Изпълнителната агенция по горите и Националното сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“. Сред  основните теми на изложбата са също опазването на природните ресурси на страната, развитието на нейното ловно и горско стопанство, възможностите за алтернативни форми на туризъм, пряко свързани с опазване на биологичното разнообразие и на българските традиции.