fbpx Първи "интелигентен" кораб | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първи "интелигентен" кораб

Първият в света „интелигентен кораб“ вече е факт. Intel и Royal Caribbean International обединиха усилия да интегрират базирани на Intel таблети на борда на Quantum of the Seas.

Давайки началото на нова, модерна ера на плаването, Royal Caribbean инсталира 15 000 Intel-базирани Dell Venue таблети на локациите за продажба на новия кораб. Те също използват 40 000 Intel-базирани таблети, направени от HEXA Electronics*, за да ги дадат на всеки член на екипажа в своята флотилия, за да им предоставят лесен начин да бъдат във връзка с приятелите и семействата си, докато са в морето.

Windows 8.1* таблетите предоставят светкавично-бърза процесорна мощност, в съчетание с продължителен живот на батерията и лесен за употреба интерфейс.

Таблетите на местата за продажба ще извършват разнообразни функции, включително опции за регистрации, резервации, развлечения, планиране на дейности и таксуване на транзакции в рамките на кораба, и по този начин ще предоставят по-добро изживяване за гостите и по-висока ефективност за членовете на екипажа.

Членовете на екипажа могат също да се наслаждават на базираните на Intel таблети в свободното си време, включително достъп до приложения като Skype, Bing и Office365, за да са в крак с всичко, което се случва в домовете им, и за да са във връзка с любимите си хора, докато са на плаване.

"Въвеждането на базирани на Intel таблети за нашият бордови екипаж е част от нашите усилия да предоставяме най-доброто възможно изживяване за нашите гости," каза Бил Мартин, CIO на Royal Caribbean Cruises Ltd. "Това че ощастливяваме нашия екипаж като им предоставяме лесен начин да се свързват със семействата и приятелите си и със света, чрез базираните на Intel таблети, също така е ключова част за постигането на тази цел. Вълнуваме се да работим с Intel за предоставянето на висококачествени таблети за нашия персонал и членовете на екипажа."