fbpx Пътешествието на Peugeot 301 премина през България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Пътешествието на Peugeot 301 премина през България

Пътешествието на Peugeot 301 премина през България

На 3 ноември 2012 международното пътешествие на най-новия модел на Peugeot, моделът 301 спря в първо във Велико Търново, а вечерта и в София, след като два дни преди това тръгна от Международния Автомобилен Салон в Истанбул. Пътешествието, наречено Route 301 ще измине повече от 10 000 км, на територията на 3 континента и 17 страни. Така по оригинален начин представя Peugeot 301, новият достъпен и престижен модел на Марката, част от стратегията за развитието й на международния пазар. Пътуването на 301 ще премине по два маршрута: северен, от Истанбул до Москва (северозапад), и южен, от Истанбул до Казабланка (югозапад).

Във всяка страна екипажи от VIP личности, журналисти и блогъри ще седнат зад волана на Peugeot 301. В България от Велико Търново до София шофираха артистите Мария Игнатова и Димитър Рачков, а от София до Видин се включват двама представители на Peugeot Club – Йордан Славчев и Магдалена Славчева.

Новият модел 301 е достъпен като цена, просторен седан с дължина 4,44 м и щедър багажник, предлагащ изключително икономични двигатели, предназначен да отговори на нуждите за бизнес и семейни пътувания. Официално продажбите на на българския пазар стартират на 29 ноември.

Facebook коментари