fbpx С много блясък и стил представихме втория Алманах на успешните бизнес казуси | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

С много блясък и стил представихме втория Алманах на успешните бизнес казуси

С много блясък и стил представихме втория Алманах на успешните бизнес казуси

Големият, артистичен и изискан шоурум на премиум бранда КАРЕ в столицата се оказа почти тесен да събере почти 200-тата гости, дошли на светското представяне второто издание на уникалния по своето съдържание „Алманах на успешните казуси в българския бизнес“ 2016.

Луксозното издание е финал на втория сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС „Мениджърите споделят“, който стартира в началото на 2014 г. и с който медията ни ви срещаше през цялата изминала година. http://www.tbmagazine.net/proektnaspisanieto

Топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното издание и изгледаха краткия документален филм с блиц послания на мениджърите. Сред тях са Тодор Бургуджиев – Екопак, Елена Дречева – Коника Минолта, Иван Колев – Колев&Колев, Севдалина Василева – Алфа банк България, Ивайло Тиманов – Каолин, д-р Елиза Георгиева – болница Св. Панталеймон, Калин Класанов – Roobar, Стоян Стоянов – Ойрошпед, Христофор Христов – Солид 55, Христо Рогачев – Атароклима, Петър Ванчев – Store.bg, Ивайло Антонов – Беса валей, Катя Димитрова – ИнтерИмидж, Росен Караиванов – Тим Вижън, Георги Павлов – Адрес недвижими имоти и др.

„Изключително съм горда, че за втора година успяхме да реализираме този проект, в който представяме изключително успешни и мотивиращи личности. Това са нашите своеобразни „Оскари“ за главна действаща роля в бизнеса. Героиге в книгата не са задължително под светлините на камерите всеки ден, но уменията им да ръководят и развиват успешно компаниите си, говори повече от красноречиво за тях. Те са личности, които издигат реалната българска икономика и поставят България на достойно място в световната бизнес карта.“, споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

През цялата 2015 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи, екипът на списанието разговаря и засне 40 мениджъри, които споделиха своите бизнес съвети и представиха по един успешно решен казус от живота на фирмата, която ръководят. Именно тези истории, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

Алманахът не е класация на компаниите, а представя личности които са двигатели на развитието и примери за успешни мениджъри. И във второто издание са включени мениджъри от различни поколения и от различни бизнеси.

За втора година проектът се реализира с изключителната подкрепата на Chivas Regal, Vivacom, КАРЕ София, а срещите се проведоха в столичното премиум кафене SOHO.

 

Специален партньор на събитието бе и Lexus България, които избраха гостите на медията да бъдат първите в България, които видяха премиерния модел на марката - луксозния кросоувър Lexus RX. На всички тях бе предоставена изключителна възможност за индивидуален тест на модела.

В края на февруари 2016 г. медията стартира трети сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят“.

Алманахът се разпространява в търговската мрежа - пунктове за преса в моловете, на репове на ключови позии, в Кауфланд и Фантастико.