fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /12-18 юни 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /12-18 юни 2023 г./

Започва напрегнат период по отношение на нови големи финансови инвестиции и нови проекти особено за ТЕЛЕЦ - ЛЪВ - ВОДОЛЕЙ - СКОРПИОН

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата бъде доста напрегната в професионален план, така че се въоръжете с търпение и пазете нервната си система. Периодът не е подходящ за стартиране на нови бизнес начинания, защото шансове от провал са големи. Бъдете разумни и не се впускайте в сериозни покупки и бизнес инвестиции. Сега е добре да придвижвате стари, рутинни проекти.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която стреса и напрежението няма да липсват. Не се захващайте с нови бизнес проекти, а придвижвайте старите си начинания. Бъдете разумни и не се впускайте в излишни покупки. Бъдете внимателни и с документалната част, четете детайлно всичко, което подписвате.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания. Бъдете внимателни при работата с документи и четете детайлно всичко, което подписвате, поне до средата на работната седмица.

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата започва доста активно и динамично за вас, но бъдете внимателни относно нови сделки и бизнес инвестиции. Не е удачен период за теглене на кредити, взимане или даване на пари на заем. Бъдете внимателни по отношение на приятели и бизнес партньори, не се предоверявайте, особено за финанси.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. Подходящ период е сключване на сделки с контрагенти както на местно, така и на международно ниво. Бъдете все пак предпазливи, не всички ще се радват на вашите успехи и шансовете за спекулации и подронване на репутацията ви не са изключени.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти и да поддържате баланс в отношенията с бизнес партньорите си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Могат да се появят доста сериозни казуси свързани с ипотеки, имоти или недвижимо имущество. Ще трябва да положите изключителни усилия и постоянство в работата си, защото нищо няма да става с лекота.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва силен период за вас стрелци, късмета и успехите ще ви преследват във всяко ваше начинание. Сега е моментът за увеличаване на приходите ви и пред вас ще се открият нови, добри възможности за това. Силен период за тези от вас, които движат бизнес в областта на изкуството, духовните науки, фармацията, алкохолния бранш, международните бизнес отношения, юристите. Вярвайте в себе си, в уменията си и успехите няма да се забавят.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Очаква ви силна и успешна седмица. Силната амбиция за реализация и бизнес успехи ще се увенчае с късмет. Силен период за сделки и колаборации с хора с подобна професионална дейност. Време е да помислите за разширение на дейността и бизнеса си.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Пред вас ще се предоставят добри възможности за увеличаване на приходите ви, които не трябва да се изпускат. Ще успеете да реализирате бизнес начинанията си успешно, но не се впускайте в нови такива. Чудесен период е за разрешаване на имотни и ипотечни казуси.