fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (18-24 септември 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (18-24 септември 2023 г.)

Ретроградния Меркурий приключи, което отваря едно доста по- успешно време за осъществяване на важни срещи, сделки, покупки и подписване на документи особено за земните знаци ТЕЛЕЦ - ДЕВА - КОЗИРОГ

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 

Седмицата бъде доста динамична и напрегната за вас в работен план. Не действайте импулсивно, сега не е период за резки промени и смели действия. Периодът ще е напрегнат особено по отношение на бизнес проекти свързани с чужбина. Не е удачен момент за смяна на професионалната дейност или за разширяване на бизнеса.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична, но смея да твърдя, ползотворна работна седмица. Напрежение и купища ангажименти няма да липсват, но възможностите трудът ви да бъде оценен и добре финансово подплатен са големи. Не се надскачайте обаче в плановете и намеренията си, а действайте разумно.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Време е за действие! Пред вас ще се появят добри възможности за бизнес реализация, които ще останат стабилни във времето. 

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и интересна работна седмица. Очаквайте доста добри възможности за увеличаване на капитала и непланувани приходи. Помислете за инвестиции и възможности за нови бизнес хоризонти. Все пак не се надскачайте и не реагирайте емоционално в решенията си.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 

Седмицата се очертава интересна и динамична за вас. Ще се появят добри професионални възможности. Силен период е за финансови инвестиции и увеличване на капитала. Все пак бъдете разумни и не се надскачайте в плановете и намеренията си. Два пъти мерете и един път режете!

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът не е силен за вас, везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте всички рискове като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти, но разчитайте предимно на на себе си. 

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на надвижимо имущетсво, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва една динамична и доста стресова работна седмица. Периодът не е подходящ за смяна на работното място или дейност. Не реагирайте прибързано и импулсивно. Ако планувате добре финансите си, има добри предпоставки за увеличаване на приходите. Бъдете разумни и инвестирайте в сигурни неща.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви трудна и напрегната работна седмица, в която отново ще трябва да покажете силен самоконтрол и дисциплина, качества много добре познати за вас самите. Периода не е силен за нови обучителни дейности, семинари, курсове или работни срещи, особено свързани с чужденци. Не стартирайте нови бизнес проекти, а по- скоро придвижвайте старите си, рутинни задължения.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодът не е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват, но мислете трезво и не реагирайте прибързано. Планувайте, но не правете безрасъдни и смели крачки.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде поредната, в която жаждата за кардинални промени в бизнеса ще бъде голяма. Помислете дали това, което планувате е по силите ви или имате нужда от колаборация. Изпитвате работна сигурност в текущата си дейност, но за вървите напред са нужни решения и излизане от зоната ви на комфорт.