fbpx София в един кадър | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

София в един кадър

етикети

София в един кадър” е проект, който съдейства за преоткриване на културната специфика на столицата и предвижда организиране на конкурс за видеоклип в един кадър, представящ града през погледа на младите хора.

В рамките на проекта, участниците ще имат възможността да създадат и представят собствената си визия за София и нейния културен облик. Проектът ще насърчи опознаването и популяризирането на важни за младежите културни забележителности и ключови места, както и разработването на идейни видео материали. Проектът „София в един кадър” цели атрактивното представяне на града.  
Най–добрите клипове ще бъдат събрани на DVD и разпространени до организатори на изложби, събития, културни организации, туристически агенции и други заинтересовани страни. В рамките на проекта е създадена платформа за видео споделяне между младите хора - http://sofiainoneframe.com/.
Проект „София в един кадър” се реализира с финансовата подкрепа на Столична община Програма „Европа” 2013q подпомага кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата – 2019 г. Участниците могат да бъдат на възраст между 18 и 30 години. Клипът не трябва да бъде по-дълъг от 5 минути, заснет само в един кадър, с големина до 200 MB. Предлложения се приемат до 18 август 2013 година на електронен адрес http://sofiainoneframe.com/.