fbpx Специална серия Origins за 100-годишнината на Citroen | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Специална серия Origins за 100-годишнината на Citroen

Специална серия Origins за 100-годишнината на Citroen

С вече 100 години опит в креативността и поставянето на високи стандарти, Citroën винаги следва своето наследство като разчупва наложените кодове и предлага нови интерпретации на автомобилите. По случай своя юбилей, Citroën разкрива ексклузивна колекционерска серия Origins, която в България ще се предлага за следните модели от гамата: C3, C3 Aircross Compact SUV и C4 Cactus. Тези модели отлично демонстрират идентичността на марката Citroën и са носители на програмата за цялостен комфорт, Citroën Advanced Comfort®.

Автомобилите от серията Origins са със специални цветови акценти и материали, които напомнят за историята на марката и подчертават ексклузивната персонализация в екстериора и интериора.
Разпознаваеми от пръв поглед, екстериорите на моделите от серията се отличават с три различни, стилни и изчистени цвята: бял, сив и черен. Предлага се двутоново купе с черен покрив (за C3 и C3 Aircross Compact SUV).
В екстериора присъстват “Origins” отличителни знаци, които се характеризират с цветни бронзови елементи и които представляват препратка към оригиналното зъбно колело и миналото.
Моделите се предлагат с декоративни линии върху огледалата за обратно виждане (за трите модела), стикер на вратата на багажника (за трите модела), отличителен декоративен елемент на покрива (за C3), специален цветен пакет Bronze Color Pack, който включва отличителни елементи около фаровете за мъгла и протекторите Airbump® (за C3 и C4 Cactus) и около предните светлини (за C3 Aircross), Стикер “Origins since 1919” на предните врати на всеки автомобил. Акцент в стила: затъмнени задни стъкла и черни джанти (за трите модела)

Хармоничният интериор се отличава със сива тапицерия (Chiné Grey) с елегантни златисти шевове (Gold) и етикет “Origins” (за трите модела), лента на бордното табло със златист шев, Gold (за C3) и специални стелки (предни и задни).

Новата лимитирана серия ще бъде лансирана на пазарите през 2019. C3 и C4 Cactus ще могат да се поръчват от края на първото тримесечие на годината, а C3 Aircross Compact SUV от второто тримесечие на годината.