fbpx Специални отстъпки за деня на потребителя | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Специални отстъпки за деня на потребителя

Специални отстъпки за деня на потребителя

Днес е световния ден на потребителите. Историята на този ден започва още през 1962 г., когато американският президент Кенеди прави обръщение към Конгреса, в което се повдига темата за правата на потребителя. Официално денят се празнува от 1983 г.

В тази връзка, всички посетители на eMAG.bg, които направят поръчка на продукти, предлагани от eMAG, на 15-ти март, ще получат ваучер за отстъпка в размер на 10% от похарчената сума. Ваучерът ще може да се използва при следваща поръчка на продукти, предлагани от eMAG в периода от 15.04. до 15.05.2018. По този начин eMAG изразява уважението си към своите клиенти и поощрява желанието им да пазаруват онлайн.

„Предимствата на онлайн пазаруването вече са добре познати на българските потребители. eMAG.bg постоянно се стреми да подобрява предложенията и преживяването на посетителите в онлайн магазина. Надявам се предложението ни за 15-ти март да направи още повече купувачи щастливи от изгодното пазаруване.“, казва Стефана Здравкова, директор на eMAG.bg.