fbpx Започва новото издание за иновативни бизнес идеи 3Challenge | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Започва новото издание за иновативни бизнес идеи 3Challenge

Започва новото издание за иновативни бизнес идеи 3Challenge

До 28 февруари стартиращи предприемачи от цялата страна имат възможност да се включат в турнира по предприемачество 3Challenge като попълнят онлайн формуляр на 3challenge.com/apply. Четвъртият сезон на състезанието се организира от националния клуб по предприемачество Start It Smart и има за цел да покаже как една идея може да се превърне в успешен бизнес за по-малко от година.

3Challenge протича в три етапа – Idea, Seed и Grow, като на всеки от тях участниците получават възможност да представят идеята си пред голяма аудитория, менторство от водещи български бизнесмени, контакти в предприемаческата среда и множество материални и нематериални награди (хостинг, бизнес софтуер, счетоводни услуги, и др.). Победителят от финала – Grow – получава и възможност за приоритетно представяне на своята идея пред потенциални инвеститори. Генерален партньор на 3Challenge IDEA е SuperHosting.BG, а спонсори са ESI Center и CEED България.

Първият етап на състезанието – Idea - ще се проведе на 30 март в Аулата на Софийския Университет „Св. Климент Охридски”. До него ще бъдат допуснати 18 екипа. Жури ще избере девет екипа, които ще продължат до следващия етап – Seed – и ще имат възможност да се възползват от менторската програма.

През изминалите години участието в 3Challenge е билo първа стъпка от успешното развитие на множество стартиращи компании като споделеното работно пространство betahaus, компанията за създаване на бионични протези Smart Hand, онлайн платформата за намиране на майстори Meister Plus, платформата за събития Eventyard, компанията за гемификация GameCraft, както и за виртуални асистентски услуги Virtual Assistants. За първи път тази година състезанието ще се проведе на английски език, като целта е то да се отвори към участници и от чужбина.

Facebook коментари