Станете част от Гинес рекорда на Ford в България

Ford и Мото-Пфое стартират смела инициатива за поставяне на световен рекорд на Гинес в България за най-дълъг парад от автомобили Ford. Грандиозното събитие ще се проведе на 4 юни 2016 г., от 9 ч., а сборният пункт е новооткритата Северна скоростна тангента на Околовръстния път в София с вход от бул. „Ботевградско шосе“.

Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които да изминат 3.2 км в колона и заедно да влязат в историята. Настоящото най-добро постижение е 829 коли и е поставено в САЩ през 2014 г. За участие могат да се запишат собственици, приятели и фенове на марката, като използват регистрационната форма на сайта http://record.ford.bg/ Всеки Ford може да се включи в автомобилното събитие на годината у нас, без значение от модела, годините, размера и вида си.

Ford празникът ще бъде отбелязан с много забавления и изненади, храна и напитки, осигурени от организатор и партньори. Предвидени са атрактивни подаръци. Всички участници ще получат пълен безплатен преглед в оторизиран сервиз на Ford в следващите 6 месеца.

 

Facebook comments