fbpx Стартира безплатна лятна академия "Заедно в час" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира безплатна лятна академия "Заедно в час"

На 28 юли (понеделник) в 90 СОУ в Люлин ще бъде открита четвъртата поредна „Лятна академия за успех и забавления“ на „Заедно в час“. Тази година безплатното лятно училище ще продължи три седмици и в него ще се включат над 400 ученици между 1 и 11 клас. В академията ще преподават новите 55 мотивиращи учители-лидери по програма „Заедно в час“.

Учениците, записали се за „Лятна академия за успех и забавления” ще могат да подобрят резултатите си по избрани от тях предмети, както и цялостната си мотивация за учене. По време на своите летни занимания, учениците ще получат безплатни учебни материали и ще вземат участие в организирани за тях забавни игри и събития. На финала на обучението, завършилите ще получат сертификат за успешно участие.

Новите учители на „Заедно в час“, които ще преподават в Лятната академия, в момента преминават интензивно обучение по международния модел „Преподавай като лидер”. Всеки от тях е специалист в своята учебната дисциплина и има за цел да се фокусира върху индивидуалния успех на учениците, да развие у тях житейски и кариерни умения. Методите на преподаване съчетават полезното със забавното и са насочени към цялостно развитие на интелектуалните способности на децата.