fbpx Стартира кампания до работа с колело | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира кампания до работа с колело

Стартира кампания до работа с колело

За втора поредна година „Велоеволюция“ обявява месец май за месец за ходене до работа с колело и отправя предизвикателство към всички велосипедисти в страната. Инициативата има за цел да насърчава все повече хора да използват велосипеда като средство за транспорт.

Кампанията протича от 01 - 31 май 2014 г., като няма ограничения за участниците, които могат да се състезават индивидуално или отборно. Отборите могат да са фирмени или такива на институции, университети, неправителствени организации или просто група от приятели.

Участието става с регистрация на сайта на кампанията /http://velobg.org/biketowork/ чрез електронна поща или facebook и всеки може да направи свой или отборен/фирмен профил. Необходимо е ежедневно въвеждане на изминатите километри с колело и следене на кое място в класацията се намира велосипедиста. Най-много навъртяни километри ще осигурят победа. Най-велосипедните работещи от различни категории ще получат награди от ПроКредит Банк и NIVEA.

В миналогодишната кампания се включиха 419 индивидуална участника и 51 фирмени отбори, които в продължение на един месец успяха да навъртят 37 916 велосипедни километри. Малко не достигна на участниците, за да обиколят Земята по дължината на екватора.

Facebook коментари