fbpx Стартира Sofia Restaurant Week 2018 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира Sofia Restaurant Week 2018

От днес до 13 май, любителите на вкусните ястия, доброто вино и гастрономическите импровизации, ще могат да се насладят на специалните предложения на шеф-готвачите на 29 столични ресторанта по време на Sofia Restaurant Week. Представители на медиите посетиха авансово три от най-атрактивните ресторанти, включени в  проявата. За първи път вкусното столично събитие ще се проведе в рамките на 9 дни, вместо досегашните 7. 

Началото започна с ресторант Social Café Bar and Kitchen, където посетителите бяха въвлечени в кулинарните изненади, които майстор готвачите са подготвили за своите гости. Също така бе представен новия салон на ресторанта, който е изцяло на разположение на гостите на Sofia Restaurant Week.

Втората изкусителна дестинация бе ресторант Cactus, в който бяха поднесени кулинарните шедьоври на Chef Манчев и неговите главни готвачи. Той разкри своите успешни принципи, които  го водят в кулинарното изкуство и управлението на един от най-реномираните столични ресторанти.

Вкусната обиколка завърши в автентичната атмосфера на ресторант Edo Sushi Vitosha,  където главният готвач презентира някои от най-атрактивните японски ястия, част от фестивалните менюта.

Sofia Restaurant Week – Пролет 2018 не изневерява на своя оригинален подход за селекция на единствено лично проверени и селектирани от организаторите от Ресторант Уийк и Zavedenia.com кулинарни дестинации.

снимки: Стефан Марков