fbpx Тази Коледа с... Цветелина Николова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Тази Коледа с... Цветелина Николова

Водеща снимка
Да

Тази Коледа с... Цветелина Николова

Цветелина Николова е управляващ директор на една от най-успешните български изби "Катаржина естейт", която съвсем наскоро представи и най-новата си концепция за винен магазин и винено преживяване в сърцето на столицата. Скоро ще ви разкажем повече за него. Самата Николова е сред най-успешните и харизматични бизнес дами у нас и ние със задоволство можем да кажем, че тя е сред близкия кръг приятели на списанието ни. В предпразничните дни я помолихме да погледне назад в годината и да даде своето коледно послание и пожелание към читателите. Ето какво сподели тя:

"Изминалата година  беше голямо изпитание не само за нас, но и за световната икономика заради пандемията. Коледните и новогодишни празници са едни от най-силните ни периоди с много големи продажби, но за съжаление сега потребителското търсене отчита спад. Затварянето на ресторантите и нощните заведения намали в голяма степен приходите ни през ноември и декември и това неминуемо ще се отрази и на следващото тримесечие. Въпреки всичко, аз съм позитивно настроена и вярвам, че следващата година, когато пандемията отшуми и ограниченията паднат, хората ще са жадни за емоции, пътешествия, така, че прогнозирам една по-успешна 2021 година.

Коледа е моят най-любим празник, който свързвам със семейството ми. По традиция ще отпразнуваме този празник, но в по-тесен семеен кръг, защото, отговорността към здравето на най-близките ми е приоритет за мен. Коледа е празник, който ме изпълва с добри мисли, любов и красива емоция.

Пожелавам на всички здраве, сплотеност и една успешна нова година, която да даде повече вяра за възвръщане към нормалния ни живот, да загърбят всичко лошо, случило се през изминалата. Нека 2021 година да е изпълнена с повече положителни емоции и безброй възможности за всички!"

Facebook коментари