fbpx тази коледа с | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Ваня Ананиева, която е собственик на езикови училища "Интелект" е от добрите приятели и партньори на списанието ни. Позитивната й енергия много пъти е вдъхновявала и нас, освен всички хора около нея.
Както вече всички знаем, животът е снимки и ако нещо не е снимано, а в повечето случаи споделено и в социалните мрежи, то не се е случило.
В края на декември всички се обръщаме назад. В бизнеса се гледаме ръстове, постижения, отчети, проценти.
Пепа Попова е човекът-елегантност в проектите на нашата редакция. С много финес, усет, естетика и любов тя участва в един от най-успешните ни проекти „Истинската скорост на жените“. Интервютата, които тя прави с дамите, са истинска наслада за душата.
Адв. Петя Мургова е от най-любимите партньори и приятели на списанието ни. От години тя и нейният екип от адвокатско дружество "Мургова и партньори" са автори на изключително актуални правни теми.
Веселка Вуткова е директор "Корпоративни комуникации" VIVACOM. През изминалата година много пъти сме разказвали за каузите и техтологичното развитие на компанията.
Любо Гетов е един от най-активните и разбира се, любимите автори на списанието ни.
Галя Нифору е едно от най-познаваемите лица във винения бизнес у нас и на Балканите. Тя е изпълителен директор на Балканския винен конкурс и фестивал и с цялото си сърце работи за налагането на бранда "вино от Балканите".
Ива Екимова е комуникационен експерт с дългогодишна практика и нашата редакция от години работи отлично с нея. Неслучайно е и в кръга на близките ни приятели. Ива успешно е изградила комуникационните стратегии, кампании и събитийният мениджмънт на различни компании и брандове.
Светлозар Петров е управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и един от създателите на www.jobtiger.bg – първият професионален и напълно интегриран сайт за търсене и предлагане на работа в България.