fbpx Тази Коледа с... адв. Петя Мургова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Тази Коледа с... адв. Петя Мургова

Адв. Петя Мургова е от най-любимите партньори и приятели на списанието ни. От години тя и нейният екип от адвокатско дружество "Мургова и партньори" са автори на изключително актуални правни теми. Преди години първи започнахме заедно с тях да говорим за медиацията в бизнеса и днес това понятие има вече реално измерение в бизнеса. Буквално за час, точно в пандемията през март стартирахме седмична "Колонка" и с гордост можем да кажем, че статиите имат хиляди прочитания. Днес Петя Мургова отправя своето коледно послание към читателите:

Годината беше много интересна и същевременно много предизвикателна за мен в много направления.
Очаквай неочакваното е мотото ми за тази година!

Годината започна с дълго очаквано пътуване : пътешествие до Австралия и Нова Зеландия, което ми донесе много цвят, красота и нови вълнуващи срещи с древните жители на тези две държави - маори и аборигени, които преживявания ме топлеха през цялата година, като топъл шал и чай в зимните дни.

В професионален план за мен и моя екип на АДД Мургова и партньори имахме много интересни предизвикателства: научихме се да работим от вкъщи и научихме клиентите си да ползват нашите услуги и онлайн. Започнахме да правим онлайн обучения, проведохме множество онлайн семинари за клиенти по актуалното законодателство, бяхме изпълнени със страст и ентусиазъм да бъдем полезни за тях и през времето, през което не можем да сме физически заедно, за да останем свързани по възможно най-полезния начин. Имахме нови интересни проекти, спечелихме няколко големи възлови дела за нашите клиенти. 

Един от новите проекти, с които особено  се гордеем, е „ Колонката на адв. Мургова и партньори“ в любимото ни списание, в рамките на който написахме повече от 30 материала за списанието, които постигнаха изключителен интерес: почти 100 хиляди прочитания общо! 

Стартирахме седмичен нюзлетър, в който представяме актуална юридическа информация за нашите клиенти и партньори. Екипът ни участва в изключително значим за цялото общество проект за промяна в законодателство в посока въвеждане на електронна рецепта и електронен протокол.

Годината за мен беше: сплотеност и заедност като екип, и нова осъзнатост за нашата роля като довереници в тези трудни Ковид времена.
Накратко равносметката ми може да се определи и с една древна орфическа мъдрост: Виждай във всяко събитие, дори това ,което е против волята ти - начинът за получаване на всичко, което си поискал и тогава всичко ще ти се сбъдва. 
 
Обичам Коледа и чудесата на Коледата! Винаги я очаквам с трепет и възбуда. 

Независимо от предизвикателствата на тази година не спирам да вярвам, че следващата ще е по-добра, че ще ценим повече това, което имаме - здраве, спокойствие и възможност да общуваме на живо с хората, на които държим.
Благодарност другата дума, с която свързвам Коледа ! Благодарност за всичко, което имам, за това, което нямам, за семейството и приятелите, за любовта и за споделеността !

Пожелавам вдъхновение, сила и баланс на читателите на сп. Твоя бизнес и се надявам да имаме една по-добра и изпълнена със смисъл 2021 година!