fbpx Седмична Астропрогноза за всеки зодиакален знак (24 - 30 април 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астропрогноза за всеки зодиакален знак (24 - 30 април 2023 г.)

Време е за равносметка и довършване на стари проекти! Бъдете внимателни с финансите си, избягвайте рисковите сделки и четете детайлно всичко, което подписвате.

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще бъде доста предизвикателна и трудна за вас в работен план. Вероятно целите, които сте си поставили са доста високи и трудни за осъществяване. В партньорските взаимоотношения очаквайте напрежение и възможности за обрати. Не е удачен период за социални активности, PR кампании и бизнес колаборации.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с ипотеки, кредити, лизинги. Избягвайте обаче впускането в нови, мащабни инвестиции. Периодът не е подходящ за нови сделки и финансови операции, защото риска от „подводни камъни“ е голям.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Вероятно доста от вас ще усетят влиянието на Ретроградния Меркурий, който може да донесе много напрежение и хаос при сключването на важни сделки за вас. Бъдете предпазливи и четете внимателно всичко, което подписвате. Периодът е подходящ за довършване на стари проекти и придвижване на рутинни задължения. Избягвайте нови финансови инвестиции.

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Желанието за израстване и лично усъвършенстване ще се засили. Силен период е за работни срещи, пътувания и контакти в чужбина. Помислете добре и внимавайте относно бизнес партньорите, с които може да започнете колаборация. Възможни са трусове в бизнес отношенията с такива.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. Подходящ период е сключване на сделки с контрагенти както на местно, така и на международно ниво. Бъдете все пак предпазливи, не всички ще се радват на вашите успехи и шансовете за спекулации и подронване на репутацията ви не са изключени.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Вероятно доста от вас ще усетят влиянието на Ретроградния Меркурий, който може да донесе много напрежение и хаос при сключването на важни сделки за вас. Бъдете предпазливи и четете внимателно всичко, което подписвате.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Очаква ви динамична и доста напрегната седмица. Периодът не е подходящ за бизнес пътувания, обучения и работа с клиенти с чуждестранен произход. Внимавайте с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Трябва да бъдете гъвкави и адаптивни към промените, които предстоят. Ако трябва да взимате или давате пари на заем, претеглете добре рисковете. Не е удачен период за социални активности, PR кампании и бизнес колаборации.
 
СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Очертава се предизвикателна и трудна седмица пред вас стрелци. Периодът не е подходящ за нови работни хоризонти и сериозни бизнес инвестиции. Придвижвайте стари, рутинни проекти и не се впускайте в нови такива. Не е удачен период за социални активности, PR кампании и бизнес колаборации.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Жаждата за лична промяна ще бъде водеща тази седмица. Ще бъдете доста изнервени и нещата ще се придвижват доста по-трудно и бавно при вас. Трябва да проявите повече търпение и постоянство, за да запазите социалното си положение. Могат да се отворят казуси свързани с имоти, ипотеки, кредити.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода  е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг. Бъдете смели и не пропускайте добрите възможности, защото късмета ще бъде на ваша страна.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Очаква ви доста динамична и предизвикателна седмица. Бъдете изключително внимателни с финансите си и инвестициите, които планирате. Не подписвайте нищо, преди да сте го прегледали детайлно и обстойно. Не е удачен период за социални активности, PR кампании и бизнес колаборации.