fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (7-13 ноември 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (7-13 ноември 2022 г.)

Седмицата се очертава определяща при взимането на решения за всякакви финансови операции, сделки, инвестиции и големи покупки. 
ТЕЛЦИ - СКОРПИОНИ – важна седмица за вас! Довършете важни финансови проекти и задайте анонс за ново бъдеще, по-стабилно за вас, като материализирате бъдещите си намерения.

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак / 7-13 ноември 2022/

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Очаква ви седмица изпълнена с доста добри възможности за професионална реализация и покоряване на предизвикателства по пътя към успеха. Ще имате реални възможности за приходи, но бъдете внимателни при подписването на документи. Не е подходящ период за нови съдружия и партньорства, с хора свързани с дейността ви, това ще ви спести доста разочарования, време и нерви.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви изключително динамична и турбулентна седмица. Периодът е важен за вас относно разрешаване на важни финансови казуси, затова бъдете максимално разумни в решенията си. Сега е времето за довършване на всичко старо като проекти, с цел поставяне на по-добро и стабилно начало. Задайте анонс за ново бъдеще, като материализирате бъдещите си намерения.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/ 
Определено периода не е подходящ за старт на нови проекти, дейности и сключване на нови договорни отношения. Бъдете внимателни при подписването на документи, както и какви хора допускате в екипа си. Може да усетите объркване при стартирането на ваш проект, не действайте прибързано, а проверете добре нещата, има рискове от „подводни камъни“. 

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата ще започне с доста предизвикателства за вас, има шансове за дестабилизиране на финансите ви и разваляне на бизнес отношенията с важни фигури. Но мислете позитивно, защото след това ще се открият доста добри възможности пред вас за професионално развитие, които ще ви донесат добри дивиденти и печалби. Възможни са кризи в партньорските отношения, затова се опитайте да вземате самостоятелни решения и разчитайте само на себе си.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата се очертава динамична и с доста изпитания за вас Лъвове. Ще цари хаос и напрежение в ежедневието ви, възможни са внезапни и непланирани обрати на работното място. Ще усетите трудности в осъществяването на сделки, преговори и при разрешаването на документални казуси. Опитайте се да бъдете креативни и гъвкави, защото тази седмицата „очаквайте неочакваното“. 

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата ще предостави добри възможности за деловите ви и бизнес начинания. Ще получите неочаквано добри предложения в работен план, които могат да ви донесат добри финансови постъпления. Бъдете гъвкави и не изпускайте възможностите, които ще се отворят пред вас. Бъдете внимателни при работата с документи и не подписвайте нищо, без да го прегледате обстойно.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Седмицата се очертава доста турболентна и изпълнена с напрежение за вас. Не е добър момент за подписването на нови договори, осъществяването на нови сделки, както и за кратки бизнес пътувания из страната. Бъдете предпазливи относно финансовите инвестиции, възможни са загуби, затова планирайте разумно портфейла си. Очакват се доста неочаквани обрати на работното място, затова бъдете гъвкави и се адаптирайте бързо. 

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Опитайте се тази седмица да не поемате излишни рискове. Сега периодът е добър да наблюдавате и да създадете стабилен и успешен план за бъдещите си финансови намерения. Довършете всички стари проекти и не се впускайте в нови и необмислени такива, повлияни от спонтанни хрумвания. Бъдете разумни и не инвестирайте, поддържайте старите си рутинни бизнес дела. 

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Стрелците ще се радвате на добро физическо здраве, добра нагласа и ентусиазъм, което ще породи нуждата от покоряване на нови бизнес хоризонти. Пред вас ще се разкрият добри бизнес възможности, но бъдете все пак предпазливи, защото има и възможности за фалшиви обещания и некоректно отношение. Не приемайте всяка дума за „чиста монета“.

КОЗИРОГ / 23.12 - 20.01/
Силен период за осъществяване на много добри финансови сделки с хора на високи постове, което ще затвърди позициите ви в бизнес обществото. Сега е моментът да покажете устойчивост и силна психическа стабилност, за да пожънете успех. Бъдете разумни и не се впускайте в непроверени, нови бизнес начинания, защото има опасност от провали, по-скоро дерзайте в познатите за вас бизнес сфери.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Стресът и трудностите на работното място ще ви преследват тази седмица. Нищо няма да се случва с лекота, възможни са доста непланирани събития да провалят плановете ви, което ще внесе хаос не само на работното място, но и в ежедневието ви. Използвайте вашите най-силни качества, а именно гъвкавост и креативност, като оръжия по пътя към успеха.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Не е подходящ период започване на нови бизнес начинания, не правете големи финансови инвестиции и харчете парите си разумно, защото не са изключени финансови загуби. Бъдете практични и не се поддавайте на емоциите си. Отношенията ви с партньорите ще останат стабилни, помислете за PR дейности през тази седмица, ще се отразят успешно на бизнес положението ви в обществото.