fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (10-16 април 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (10-16 април 2023 г.)

Силен период за инвестиции, нови проекти и големи капиталовложения особено за огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции. Късметът и успехите ще са до вас неотлъчно, дори когато говорим за големи капиталовложения. Периодът е силен за инвестиране в нов бизнес проект и старт на нова професионална дейност. 

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична и предизвикателна седмица, в която ще успеете да дадете сериозна заявка относно професионалните си умения и качества. Периодът е силен за обучения, бизнес пътувания в чужбина и осъществяване на полезни контакти с хора с чуждестранен произход.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Бъдете внимателни с финансите си обаче, планирайте внимателно всяка по-сериозна покупка или инвестиция, има рискове от загуби.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви доста динамична, активна и успешна бизнес седмица. Жаждата за нови проекти и сделки особено с международни контрагенти може да ви донесе сериозни успехи и да ви отвори нови бизнес хоризонти. Чудесен период е за обучения и преквалификации.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна и динамична за вас, в добрия смисъл. Пред вас ще се разкрият нови работни предложения, където да разкриете своя потенциал и качества. Действайте смело и решително, сега е моментът за развитие и растеж.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът е силен за вас що се отнася до планирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Може да помислите за различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, които ще се отразят благоприятно на вашия имидж в бизнес средите. Чудесен период е за обучения, преквалификации или работни пътувания в чужбина.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за развитие на бизнес дейността или стартирането на нова такава. Избягвайте покупки или продажби на недвижимо имущество. В този период трудно ще реализирате бизнес плановете си. Бъдете внимателни при сделки, особено с документалната част.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Седмицата ще бъде силна за вас стрелци! Сега е моментът за нова професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Помислете за нов начин за организация на ежедневните ви задачи, който да ви направи по-успешни и ползотворни. Късметът и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си. 

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Предстои доста предизвикателна и трудна работна седмица. Ежедневните задачи няма да въртят с лекота и това ще ви създаде доста напрежение. Не е добър период за пътувания в чужбина или работа с чуждестранни контрагенти. Проявете търпение и твърдост.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Може да помислите за различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, които ще се отразят благоприятно на вашия имидж в бизнес средите. Чудесен период е за разрешаване на казуси свързани с наследства.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще поднесе реални възможности за добри и успешни инвестиции. Пред вас ще се разкрият нови работни хоризонти, където ще може да покажете своите качества. Чудесен период за установяване на нови социални контакти или бизнес колаборации.