fbpx Тази Коледа с... Галя Нифору | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Тази Коледа с... Галя Нифору

Водеща снимка
Да

Тази Коледа с... Галя Нифору

Галя Нифору е едно от най-познаваемите лица във винения бизнес у нас и на Балканите. Тя е изпълителен директор на Балканския винен конкурс и фестивал и с цялото си сърце работи за налагането на бранда "вино от Балканите". Галя е и един от любимите ни автори, защото неведнъж ни е превеждала през магията на виното в брилянтни статии, написани специално за списанието. В края на годината, ето и нейното коледно послание:

За мен лично годината беше добра. Успях да направя всички бизнес начинания, които бях планирала. За девети път успяхме да проведем Балканския винен конкурс и фестивал, което беше едно от малкото винени събития не само в България, но и в региона и в Европа. Благодаря за това на целия ни екип! 

Това, което чувствам, е, че годината беше всъщност от 6 месеца. Липсваха ми най-вече срещите с партньори и приятели, пътуванията, както по работа, така и за удоволствие. Мисля, че след година ще си спомняме за 2020 само като лош спомен. 

Очаквам една уютна семейна Коледа, изпълнена с вълшебства. Всички имаме нужда от нея. А за Новата 2021 очаквам един истински ренесанс на всичко, което не успяхме да свършим през 2020. 
Пожелавам на всички най-вече здраве, бодър дух, нека знаем, че след това изпитание ще бъдем по-силни и с още по-голямо желание ще осъществяваме мечтите си!

Facebook коментари