fbpx Тази Коледа с... Любомир Гетов | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Тази Коледа с... Любомир Гетов

Любо Гетов е един от най-активните и разбира се, любимите автори на списанието ни. През изминалата година всеки понеделник споделяше своята активна позиция изградена на основата на много практически наблюдения за малкия български бизнес в неговата седмична Колонка, която има изключителна популярност. Той не се притеснява да покаже грешките на мениджмънта и служителите и да даде работещи решения, благодарение на богатият си консултантски опит. "Пари могат да се изкарват по хиляди начини, но усещането, че си тежиш на мястото и правиш това, което харесваш, може да се случи много по-рядко", казва той, а днес споделя своето послание в специалната ни коледна рубирка "Тази Коледа с...". Благодарим и за снимката с истинския Дядо Коледа в Рованьоми от близкото време, когато свободно можеше да се пътува навсякъде. 

"През 2020 г. се разделих с някои илюзии. Една от тях е, че човечеството е непоклатимо, а положителното е, че повярвах повече в себе си и своите възможности. Стартирах много неща, които иначе не бих правил. Ако погледна чисто като личностно развитие, доволен съм от постигнатото през годината. 
Иначе всичко, което се случи и продължава, е трагедия, в която ние трябва да намерим своята стълба за израстване. 

Ако трябва да съм честен, по принцип не обичам празниците като цяло, предпочитам ежедневието да ми е празник. Тази Коледа и Нова година със сигурност ще е различна, сянката на тревогата и тъгата със сигурност ще присъстват на повечето трапези. 

Затова преди всичко пожелавам здраве и светлина на всеки в собствения тунел, но не от отсрещния влак. Всеки един от нас трябва да намери своята светлина, за да върви към нея, иначе се лутаме в лабиринт. В края на всяка година си пиша цели за постигане през следващата година и след това отчитам какво съм постигнал. Обикновено около 50% е изпълнено, за следващата година си пожелавам процента да е поне 70!"