fbpx Тази Коледа със... Светлозар Петров | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Тази Коледа със... Светлозар Петров

Водеща снимка
Да

Тази Коледа със... Светлозар Петров

Светлозар Петров е управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и един от създателите на www.jobtiger.bg – първият професионален и напълно интегриран сайт за търсене и предлагане на работа в България. Ние често публикуваме данни за актуалната ситуация на търсенето и предлагането на работни въз основа на проучвания на платформата, а Заро, както го наричаме, защото смятаме, че е от близкия кръг приятели на медията, също неведнъж е присъствал на страниците на списанието с мениджърския си опит. Днес той отправя своето коледно послание. 

"Едва ли има човек, за който отиващата си година да не е била трудна.Очаквахме миникриза, малка корекция на световните борси и обичайните последствия за бизнеса в България от това. Вместо това над нас се разрази истинска пандемична криза, последвана от икономическа с още неясни последици. Слава Богу, справихме се! Усиленият труд, задружността и целеустремеността на екипа на JobTiger се увенча с успех и искам специално да благодаря на колегите.

Получихме и немалко награди за направеното, но най-много се гордеем, че сме работодател на годината в света на Investors in People в категорията за фирми до 49 души Silver.

Честно казано сега очаквам Коледа с мисълта за заслужена почивка. И с надеждата за една по-хубава 2021 година.

Затова искам да пожелая на читателите преди всичко много здраве за тях и техните семейства. Догодина JobTiger става на 20 години и искам да пожелая на екипа, на клиентите и партньорите още много по 20 години заедно. Така ще постигнем всичко!".