fbpx Тази Коледа с... Ролф-Юрген Заерле | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Тази Коледа с... Ролф-Юрген Заерле

Ролф-Юрген Заерле е главен изпълнителен директор на Силвър Стар, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz в България и срещите ни с него винаги са били изключително интересни, като сме разговаряли не само за автомобили. Освен това няма да скрием, че много харесваме трилъчата звезда:). Затова помолихме г-н Заерле да отправи своето коледно послание към читателите.

"2020-та бе неочаквана година. Заявките, дадени през януари и февруари, бързо променихме през март. От бизнес гледна точка предизвикателствата бяха всекидневни – как да опазим здравето и сигурността на служителите, как да продължим своята работа, как да гарантираме стабилността на компанията, как да бъдем полезни на клиентите и да отговорим на техните най-високи очаквания в трудните моменти. 

Всеки един ден тази година ни учеше на нов урок като компания и екип. Но поглеждайки назад, днес смело мога да кажа, че с помощта на целия екип на Силвър Стар се справихме успешно. Доказахме, че можем да задаваме вярната посока вместо утъпкания път, да ускоряваме с нужното темпо, вместо да се движим по инерция, да изпреварваме във вярната лента, вместо да догонваме.

Очаквам Коледата с усмивка. За мен това е любимото време за семейството, време за дълги обеди и споделени истории. Празничните дни с любимите хора винаги носят позитивен заряд, който ни дава увереност да отворим новата страница в календара и да си пожелаем здраве и вяра. Нека 2021-ва бъде по-малко предизвикателна и изпълнена с повече позитивни емоции в личен, бизнес и икономически план. И нека вземем в нея научените уроци от тази година, най-вече това да ценим времето и личния контакт с близки, приятели, партньори. Щастлива нова година!".

Ролф-Юрген Заерле работи с Daimler AG повече от 30 години, 25 от които като част от екипа на автомобилния гигант, където започва своята кариера като стажант. Заемал е различни ръководни позиции в концерна в различни части на света, а от основаването на Силвър Стар през 2017-та е начело на компанията в България.