fbpx Тази Коледа с... Ваня Ананиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Тази Коледа с... Ваня Ананиева

Ваня Ананиева, която е собственик на езикови училища "Интелект" е от добрите приятели и партньори на списанието ни. Позитивната й енергия много пъти е вдъхновявала и нас, освен всички хора около нея. В празничните дни Ваня обръща поглед назад в годината и изпраща коледното си послание към читателите.

Тази година беше една от най-трудните в живота ми. Много ми взе, но ми даде нов поглед над нещата и света като цяло. Трябва да сме благодарни за всички изпитания и всичко случващо се, за да можем да ценим хората и събитията в живота ни. Въпреки големите минуси в равносметката, ще се постарая да завъртя част от тях на 90 градуса, за да си направя плюсове.

Мисля, че всички ние, повече отвсякога, очакваме Коледа с ОГРОМНА надежда. За ново начало, за крепко здраве и повече щастливи моменти с близките ни хора.

Пожелавам на всички на първо място да бъдат здрави, да имат куража да експериментират и да не забравят, че след всяка нощ идва ден. А нас ни очаква една уникално добра и просперитетна нова година. Вярвам силно в това. 

Бъдете здрави!