fbpx Тенис предизвикателство ще изпрати победителите на Roland-Garros | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Тенис предизвикателство ще изпрати победителите на Roland-Garros

Тенис предизвикателство ще изпрати победителите на Roland-Garros

етикети

 На 18 и 19 май на кортовете на клуб „Левски-София“ ще се проведе тенис Турнир Peugeot. Тази година четирима от участниците ще имат възможност да гледат на живо световноизвестния тенис турнир Roland-Garros. София Франс Ауто отправя предизвикателство и към клиентите на марката Peugeot. Освен отборът-победител в състезанието, двойката на най-добре класиралия се според ранглистата собственик на автомобил Peugeot също ще бъде поканена да бъде гост на един от най-престнижните тенис турнири. Класиралите се на второ и трето място ще получат награди, осигурени от верига спортни магазини SLS Rossignol.

Всеки над 18-годишна възраст може да се включи и да премери сили в най-големия любителски тенис турнир за смесени двойки, като в надпреварата се допускат само аматьори. Формулата на игра е нестандартна - смесени двойки, които ще играят на принципа на директната елиминация в два от три тай-брека. Полуфиналите и финалът се играят в три от пет тай-брека. В съботния състезателен ден участниците ще бъдат разделени на групи от 4 или 5 двойки в зависимост от броя на екипите. От всяка от групите се класира по 1 двойка. В неделя, двойките образуват 4 групи, като победителят се класира за полуфинала.

По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да опознаят най-новите представители на марката - изключителния Peugeot 208 GTi, градския кросоувър Peugeot 2008 и семейния Peugeot 301. Специална награда ще спечели един от участниците, направил тест драйв по време на дните на турнира.