fbpx Травълпорт подписа нов оперативен договор за България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Травълпорт подписа нов оперативен договор за България

Световната платформата в сферата на пътуванията Травълпорт (NYSE:TVPT), която предлага и разпространява технологични решения, системи за разплащане и други софтуерни продукти за глобалната туристическа индустрия, вече има свой официален представител у нас. “Травълпорт Дистрибюшън България” с изп.директор Калоян Вангелов ще предлага и разпространява технологичните решенията и ще предоставя на българските туристически агенции цялостен пакет от завършени софтуерни решения за автоматизиране на техния работен процес и управление на техния бизнес.

Към момента Травълпорт съдържа в своята платформа тарифи от около 400 глобални авиопревозвачи, включително 100 нискобюджетни авиокомпании, 650 000 хотели, 35 000 локации за наемане на коли под наем, 61 круизни туроператори и мрежа от 12 от основните железопътни линии по света. Като част от договорът, туристическите агенции ще имат шанса да се възползват от Travelport Smartpoint – революционно десктоп решение за туристическите фирми, което ще им позволи да увеличат своите продажби и продуктивност. В допълнение на това, Травълпорт предлага иновативни софтуерни апликации за индивидуални и корпоративни клиенти.

Калоян Вангелов коментира: “Точно сега, повече от всякога, в този забързан свят, клиентите разчитат на незабавен достъп до информация, бързи възможности за търсене, яснота и адаптивност на процесите. Травълпорт има всички необходими ресурси, за да задоволи тези изисквания и аз с нетърпение очаквам да предоставим тези възможности на нашите клиенти.”

Марчин Пиларски, Директор в Травълпорт за Източна Европа добави: “Този договор отваря нова глава за Травълпорт в България и осигурява нови възможности да предоставим отлични решения за българските туристически агенции. Травълпорт се е доказала като водеща платформа, която играе важна роля в подобряването на продуктивността на туристическите агенции и им позволява да поддържат високо ниво на удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагат най-добрия възможен избор.”