fbpx Twizy атакува френската Ривиера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Twizy атакува френската Ривиера

Twizy атакува френската Ривиера

Авангарден дизайн, забавен за управление, 100% електрически и лесен за презареждане, Twizy очарова големите търговци в Сен Тропе и техните клиенти. И игривата му привлекателност на Френската Ривиера се усети също и в района на Париж.
Подобно на Mini-Moke на Austin и Mehari на Citroën от 70-те години на миналия век, все повече и повече Twizy са движат по протежение на плажовете и през най-модерните морски курорти на Френската Ривиера. Лесният за управление и още по-лесен за паркиране и зареждане автомобил е перфектен да отскочите до плажа или бутика, или да излезете вечерта сам – или в компанията на ваш спътник.
Малката количка е персонализирана с червените и бели цветове на Сен Тропе Twizy. Тридесет местни търговци и големи търговски марки, символизиращи Сен Тропе, получиха ключовете на своите автомобили Twizy. Това се случи в присъствието на кмета на града, който пое ангажимент към устойчивата мобилност. Тридесетте автомобила Twizy, оцветени в цветовете на известния курорт и логото на нашите партньори, сега внасят смел и свеж изглед на местните улици.
Tази нова тенденция по Френската Ривиера отеква също и в района на Париж. Renault Z.E. центърът, който предлага уникална възможност за тестване на моделите на марката с нулеви вредни емисии, също се облича в морски цветове. Хората в Париж ще могат да тестват Twizy в шикозна, лятна обстановка на тестовата писта на центъра.