Вече има нов тип оправна домакиня

22 милиона жени в Европа използват хладилника си, за да съхраняват редица модни и козметични продукти. Тази нарастваща тенденция известява появата на нов вид домакиня в Европа, която от Samsung нарекоха "Kitchenista".

Научните изследвания показват, че всяка пета жена в Европа охлажда в хладилника най-важните си модни и козметични принадлежности като пуловери, гримове, козметика за крака, продукти за коса и дори бельо, за да гарантира, че ще изглеждат по най-добрия начин. От бельо до стелки за обувки, от лакове за нокти до маски за очи, от кашмир до най-скъпите кремове, днешната Kitchenista отстоява тази революция на стила.

Проучването показва, че поляците оглавяват анкетата за най-голям брой Kitchenistas в Европа с почти всеки две от пет жени (6.3 млн.), които използват хладилника си, за да охлаждат продукти за разкрасяване и козметика. На второ място се нарежда Германия с 5.3 млн. жени, които използват хладилника си като място за съхранение на козметика. На трето място се нарежда Франция с 4.5 млн.

По отношение на модни принадлежности и аксесоари, първото място държи Франция, която се приема за дом на модата. Резултатите показват, че повече от половин милион жени държат в хладилника си различни модни принадлежности. Напълно приели тази тенденция, французойките ясно осъзнават, че охлаждането на правилните модни вещи в хладилника ти помага да изглеждаш добре по всяко време.

Известната Ема Хил, експерт в областта на козметиката и красотата, заяви: „С нарастващия брой жени, които харчат все повече средства за мода и козметика, съвсем логично е, че значителен процент от жените в Европа заменят козметичния си шкаф в банята с хладилника. Всеобща тайна е сред хората, които се занимават с козметика, че ако охлаждаме някои продукти от първа необходимост в хладилника, ще спомогнем за запазване на тяхната свежест и ефективност за по-дълго време“.

 

Facebook comments