fbpx Вино за най-изтънчени вкусове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вино за най-изтънчени вкусове

Вино за най-изтънчени вкусове

етикети

Винарска изба „Катаржина Естейт” има намерение да задоволи и най-изтънчения естетически вкус на почитателите си с елегантна лимитирана серия колекционерско вино в луксозна кутия от 6 бутилки. Изключителните качества на виното – Katarzyna Reservе 2006 и Katarzyna Reserve 2007 и неговата красива опаковка биха могли да бъдат стилен подарък за предстоящите коледни, новогодишни празници, както и за всеки един специален повод.
Katarzyna Reserve e виното, оценено с 91 точки от Робърт Паркър. Тази оценка го превърна в емблематичен бранд на международния пазар. Той е продукт на най-старите лозя в „Катаржина Естейт”, засадени през 2004, бленд 60/40 от Каберне Совиньон и Мерло. Отлежавало е във френски барици 24 месеца и 48 месеца в бутилка.
Виното е с искрящ и наситен гранатов цвят. Носът е средно интензивен, елегантен и атрактивен, многопластов, с изява на зрели червени плодове, сладки подправки, черен шоколад, евкалипт и дим. Виното е с мощно тяло. Вкусът е концентриран, плътен и в същото време сочен, балансиран и мек. Притежава дълъг послевкус с плавен и топъл завършек.

Facebook коментари