fbpx ВИП голфъри бяха гости в Банско | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ВИП голфъри бяха гости в Банско

В последния уикенд на август известни личности от Бенелюкс и Монако бяха гости на Голф комплекс Pirin Golf & Country Club.

На 30 август 2015г в Пирин Голф & Кънтри Клуб се проведе за първа поредна година голф турнирът Panther` s Journal Beginners Tournament. Организацията и провеждането на голф състезанието бе осъществетно със съдействието на екипа на голф комплекс Pirin Golf & Country Club и Ignace Meuwissen, собственик на Panther`s Journal.

Голф турнирът се проведе на 9 дупки на голф игрище Ian Woosnam. Специален гост бе белгийският класически китарирст и продуцент Франсис Гоя, който изнесе великолепен концерт за всички участници в турнира. Гоя е записал над 50 албума със златно или платинено отличие и от есента на 2015г. стартира мащабно турне в Русия с 20 концерта, като участието му в Пирин Голф беше при-вю към турнето му.

Друг специален гост бе белгийски пилот от Формула 1 Тиери Марк Бустен, който по време на своята кариера е бил пилот на отборите на Ф1 Arrows, Benetton, Williams, Ligier and Jordan. Понастоящем е собственик на компания за продажба на самолети Boutsen Aviation, която основава заедно със своята съпруга в Монако. Даниела Бустен е известен дизайнер на самолети и яхти. Тя представи и първите визуализации на обзавеждане на нови имоти, който ще се продават в голф комплекса. Заедно с гостите пристигна и екип на телевизия RTL, която отрази престоя на звездите и голф турнира.

Danielа Boutsen и съпругата му Thierry Marc Boutsen се възползваха от предоставената възможност за преход до хижа Яворов. Те останаха поразени от красотата на планината и споделиха, че за тях Пирин Голф & Кънтри Клуб и природата в комплекса и района са едно райско кътче, което със сигурност ще посетят в бъдеще. На вечерята в ресторант „Club house” Thierry Marc Boutsen разказа много интересни истории за живота във формула 1 по негово време през 80 те години и формула 1 сега. Неговата съпруга Danielа Boutsen Тя представи и първите визуализации на обзавеждане на нови имоти, който ще се продават в голф комплекса.

На първо място се класира Даян Вюнш - мениджър в телевизия RTL, която спечели специално изготвен трофей и едногодишно членство в Пирин Голф & Кънтри Клуб. На второ място се нареди Игнас Мювисен от Белгия, дългогодишен партньор на голф комплекс „Пирин Голф & Кънтри Клуб“. На трето място се класира австриецът Петер Пренер, собственик на имот и член на голф клуба в Пирин Голф & Кънтри Клуб, който получи награда пакет голф уроци с голф професионалистът на Голф академията.