fbpx Wizz Air стартира директни полети от София до Армения | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Wizz Air стартира директни полети от София до Армения

Wizz Air стартира полетите си от София до арменската столица Ереван. Полетите от София до Ереван ще се изпълняват два пъти седмично – в сряда и неделя, което позволява на пътниците да се насладят на дестинацията както за почивка така и за бизнес пътувания. Билетите са вече достъпни на wizzair.com, както и в мобилното приложение на цени само от 68.99 лв.

Ереван е един от най-старите населени градове в света, като през годините е бил известен с много други имена. Тази дестинация е точният избор за всеки, който търси един различен поглед върху културата и историята на света. Наричан още „Розовият град“ заради уникалния лава камък, от който са построени повечето сгради, Ереван е дестинация, подходяща за всяко време от годината.

Арменската столица съчетава далечното минало и ритмичното настояще. Тук ще откриете както стари църкви, исторически и културни паметници, музеи и галерии, така и съвременни забележителности и места за отдих и забавления – клубове, ресторанти, таверни, барове, търговски центрове, площади, украсени с розови орнаменти, зелени градини и паркове.