fbpx Интервю на Ина Георгиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Когато стане въпрос за нещо френско си представям онези шармантни девойки, когато са сядали с изискан етикет в уютните малки кафенета на Монмартър през 30-те и 40-те години на миналия век или пък днешните баби рентиерки в Ница, които в 5 следобед заемат място в заведенията на крайбрежната улица Prom
Топ сомелиерът Михаил Марковски
 В седмицата, в която по стар български обичай предстои да се зарежат лозята, няма да пропуснем да ви срещнем и с хората, които определят познаването на доброто вино за своя професия.
Как продуктовият микс може да отговори на исканията на клиента? Един от примерите днес за успешно развитие в тази насока е веригата хранителни малки магазини “Нова фамилия”. За някои от формулите на този бизнес разговарях с Дилян Попов, собственик на веригата.
Едва ли e много сложно в офиса или у дома да събираме отпадъците разделно? Да имаме три торби, в които да отделяме пластмаси, хартия, стъкло. Не е сложно - трудното е да преборим съзнанието си да извършва тази дейност.
Винаги ще си спомням детските години (70-те), когато майка ми обличаше задължително дълга рокля, за да отиде на концерт или на опера. Мен обличаше с най-хубавите дрехи. И всички в залата бяха официални като нея.
Г-н Казасян, каква е дейността на вашата организация и какви са целите й? - "МУЗИКАУТОР" е сдружение на композитори, автори и музикални издатели, което повече от 10 години защитава авторски и сродните им права.
Г-н Рагин, какво можем да очакваме от наближаващия зимен сезон? - И преди съм казвал, че зимният туризъм ще излезе от 10%-ната черупка, която представляваше от туристическия пазар в България. Същест-вува потенциал ръстът при него да достигне 20-25%. Факт е, че зимният туризъм е по-рентабилен и носи три пъти повече печалба от летния. Ако се направят магистралите у нас, страната може да удвои и утрои приходите от него.
Мохамед Раслан е роден на 1 януари 1971 г. в Абиджан, Бряг на слоновата кост, в семейство на дипломати. Основно и средно образование завършва в Тексас, САЩ, а по късно в Кеймбридж, Англия. През 1991 г. взима бакалавърска степен по икономически и политически науки от университета в Кайро.
Цветан Василев е роден в Габрово през 1959 г.