fbpx 6 от 10 души искат да прекарват време сред природата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

6 от 10 души искат да прекарват време сред природата

Според международно проучване, проведено от Volvo Cars, 6 от всеки 10 души искат да прекарват повече време сред природата и да спортуват на открито. Туризмът, бягането и карането на велосипед заемат първите три места сред най-желаните спортни дейности. 68% от тези, които не успяват да отделят време за хобита, признават, че работата заема голяма част от живота им.

V90 Cross Country е представен като перфектния автомобил за бягство от натовареното ежедневие, който дава възможност на собствениците си да намерят идеалния баланс между работата и свободното време.

Усещането за изтънченост и лукс, големите колела и увеличеният пътен просвет гарантират сигурност и спокойствие върху всякакви пътни настилки. Функцията Hill descent control и задвижването на всички колела позволяват на автомобила да преодолее и най-тежките пътни условия. Управлението се адаптира според нуждите на водача, с избор на подходящия режим – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road или Individual.

Въздухът в купето е по-чист от външния, благодарение на технологията CleanZone, която филтрира твърдите частици и миризмите, като затваря въздуховодите, ако нивата на замърсяване се повишат.