fbpx Бъдещето е на щанда на BMW | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Бъдещето е на щанда на BMW

Водеща снимка
Да

Автомобилен Салон София 2022

Бъдещето е на щанда на BMW

"Бъдеще. В сегашно време." е мотото на представянето на BMW Group по време на Автомобилен салон София 2022. 

Експозицията отбелязва 50-тата годишнина на BMW M. За първи път на изложение се представят култови модели BMW M4 Competition Купе с M xDrive, BMW Серия 2 Купе М40i и обновеното BMW X3 M Competition, както и първият изцяло електрически модел на M GmbH новото BMW i4 M50i.

Национална премиера има на новото BMW Серия 8 Гран Купе xDrive M50. Обновяването на BMW Серия 8 е само началото на всеобхватно обновяване в луксозния сегмент на BMW, което още през 2022 г. ще постави нови стандарти насочени към бъдещето възможности за наслада на най-високо ниво от радостта от шофирането, уникалния комфорт при пътуване и дигиталните изживявания.  

За първи път пред българската публика дебютира новото BMW iX M60. То комбинира последователно насочена към устойчивостта автомобилна концепция с дизайна на модерен Sports Activity Vehicle и вълнуващо динамични характеристики на пътя и  олицетворява най-доброто от трите свята на BMW i, BMW X моделите и BMW M GmbH. То е първият създаден изцяло за електрическо задвижване модел на M GmbH.

BMW i4 е Гран Купе с 4 врати и съчетава пространствения комфорт и практичността на тази автомобилна концепция с типичния за марката спортен дух и убедителния и при дълги пътувания пробег. 

На щанда е и новото BMW Серия 2 Актив Турър, което предлага пространствената функционалност, типичната за марката радост от шофирането и изключително напредничавата насоченост. Неговият фундаментално модернизиран интериор съчетава гъвкавите възможности за ползване с модерна геометрия и BMW Curved Display в стила на BMW iX. Моделът е и пионер по отношение на иновациите при задвижването, асистиращите системи, управлението и свързаността.