fbpx „Белла Академия” участва в мисия на Holiday Heroes | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Белла Академия” участва в мисия на Holiday Heroes

Хранителният холдинг „Белла България” се включва в благотворителния футболен турнир на Holiday Heroes под мотото „Спортувай с мисия”, който ще се проведе на 11-12 октомври на закритите игрища на „Мусагеница Спорт“ в столицата. Сили ще премерят отбори, сформирани от представители на социално отговорни компании в България. „Белла България” ще бъде представена с отбора на корпоративния й университет – „Белла Академия”. Всеки тим ще има за свой ментор изявен български футболист.

Средствата, събрани от входните такси на отборите ще бъдат използвани за финансиране на кампанията на благотворителната организация „Коледа 2014” в помощ на 5 000 нуждаещи се семейства.

„Благотворителността е в основата на устойчивото бизнес развитие на компанията ни и неделима част от личната философия на нашите служители. С радост се включваме в благотворителния турнир на Holiday Heroes, защото обичаме спорта и имаме обща мисия – да помагаме на хората в нужда”, коментира Илиан Мушев, мениджър „Обучение и развитие” в „Белла България” и ръководител на „Белла Академия”.

Отборът на „Белла Академия” включва служители, постъпили в компанията чрез стажантските й програми. Споделят общото убеждение, че е важно да правиш добро, дори и когато се забавляваш. Компанията е сред основните корпоративни дарители в страната и традиционно подпомага нуждаещите се чрез мрежата на Българската хранителна банка.