fbpx Български фирми на изложениетоза облекло в Амстердам | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български фирми на изложениетоза облекло в Амстердам

15 български компании от сектор текстил и облекло участват в специализираното изложение Modefabriek 2015, в Амстердам, Холандия, където имаха възможност да се запознаят с актуални тенденции в бранша и да установят работни контакти с изложителите.

В Westergas-area българските мениджъри ще участват в семинар „Ключ към успеха“, ще присъстват на модно ревю, организирано в рамките на Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, и ще посетят World Fashion Centre. В Търговско-промишлената палата на Амстердам за участниците в търговската мисия е организиран семинар „Как се прави бизнес с България в сектор мода и облекло“. Антонио Барбери Етаро от MODINT, Браншова организация на работодателите, производителите, вносителите и търговците на едро на облекла, модни аксесоари, килими (интериор) и текстил в Нидерландия, ще изнесе презентация за сектор текстил и облекло в Нидерландия. Мариет Хойтинк ще представи на нашите производители дейността на House of Denim, а Анастасия Симеонова от Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил ще представи на холандските колеги тенденциите в развитието на сектора в нашата страна. Ниелс Блокхаус от фирма Suits For Dudes и Ели Хенеси – ван Валкенхуд от Melocine Clothing ще споделят опита си от работата на българския пазар.

Участниците в тръговската мисия ще проведат работна среща с ръководител на СТИВ-Хага Мариана Чавракова, която ще ги запознае с особеностите на холандския пазар. В програмата на промоционалната проява е предвидена и среща с Посланика на България в Холандия Никола Колев.