fbpx Canon представя конпцепцията за 4 типа работни места | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Canon представя конпцепцията за 4 типа работни места

Canon CEE и партньори представят съвременни технологии за хибридното работно място в поредица от демо събития в Хърватия, Словения, Румъния, България и Гърция. Гостите имат възможност да разгледат ефективни бизнес решения за офиса и извън него чрез тестване на реални сценарии за работа на служителите.

Концепция за 4 типа работна среда

Роудшоуто за хибридна работна среда на Canon CEE включва камион, оборудван с 4 демонстрационни типа технологии за бизнеса – офисно и споделено пространство, домашен офис, мобилна работна среда и център за вътрешнофирмен печат. Концепцията на Canon покрива 4 основни местоположения за хибридна работа, предлагайки най-добрите решения за управление на документи и информация независимо от конкретната локация на хората в екипа.

Експертите на Canon ще запознаят посетителите с 4-те възможни варианти, предлагайки демонстрации на реални сценарии в различни фирмени отдели, като напр. човешки ресурси, счетоводство, финанси и печатни центрове.

Идеята за офисно и споделено работно пространство осигурява на служителите пълноценни условия за работа в офиса, като им позволява да работят самостоятелно и в екип в главния офис, както и да се местят в рамките на изнесените офиси. Като пример се демонстрира как специалистите от отдела по човешки ресурси могат бързо да получат достъп, да променят и отпечатат важни документи за ЧР, както и да ги споделят с колеги в цялата организация.

Концепцията за домашния офис осигурява защитена и ефективна работа, когато служителят не е на бюрото в офиса си. За да има пълен достъп до своите данни дори в домашния офис, за него е важно лесно да взаимодейства с устройства и цифрова информация чрез облака. Например, специалистът по човешки ресурси разполага с достъп до досиетата на служителите от дома си, което прави обработката, подписването и изпращането на договори много лесно. Така работата от дома е по-достъпна и ефективна, като се гарантира същото ниво на сътрудничество между екипа и сигурност на данните.

Мобилната работна среда е разширение на офисната, когато служителите са в движение, с използване на мобилни технологии и преносим хардуер. Например, представете си, че специалистът по човешки ресурси провежда интервю с нов служител извън офиса. Те могат да подпишат договора на място, да го сканират с преносим скенер и да изпратят копие на новия колега, като същевременно го съхранят в досието му.

Концепцията за вътрешнофирмен печат показва как могат да се разширят възможностите на професионалния печат в хибридната работна среда. Наличието на отдел за вътрешнофирмен печат оптимизира разходите и осигурява повече удобство. Годишни отчети, образователни материали, маркетингови материали и други могат да бъдат отпечатани бързо и с безупречно качество.